Etichete

, , , , , , , , ,

După o perioadă dominată de machiaje stridente, în care smokye eyes și rujul în culori reci erau la putere, se pare că revine machiajul nude. Este o veste minunată pentru iubitoarele de natural, discret. Pe lângă acest aspect, un alt punct forte este capacitatea de adaptabilitate la orice tip de eveniment. Că ai nevoie de un machiaj pentru birou, pentru seara sau casual, aceasta este cea mai bună alegere. Unde mai pui că este de foarte ușor de realizat.

Prezentările au variat de la un nude absolut, pe care au mizat cei de la Chloe și Phi, și un nude îmbogățit cu nuanțe de fard pastelate și pământii sau nuanțe de rujuri în culori cât mai naturale.

Acest tip de machiaj se poate realiza foarte ușor! După o hidratare bună a tenului poți aplica o pudră translucidă și puțin blush în nuanțe discrete (roz și piersică se încadrează în categoria neutrelor în materie de blush). Poți folosi și un fond de ten hidratant, dar va trebui să renunți la pudră căci are un efect matifiant.

În materie de ruj poți opta pentru nuanțe discrete, mate – de la roz pal până la corai.

În ceea ce privește fardurile, nuanțele pe care se pune accent sunt cele pământii, maro, portocaliu, crem.

Împătimitele machiajului dramatic se pot inspira din colecțiile Givenchy sau Rodarte, iar cele ce doresc unul retro glamour pot studia colecția Dior.

 

Reclame